Käyttöehdot

Voimassa 15.8.2023 alkaen.

www.evgenisuokas.com –sivusto ja siihen kuuluva verkkokoulutussivusto (jäljempänä ””Palveluntarjooja”) ovat S-Performance Oy:n (”Yritys”) tuottamia verkkopalveluita.

Käyttämällä verkkopalvelua käyttäjä (jäljempänä ”Käyttäjä”) sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Mikäli Asiakas ei hyväksy käyttöehtoja kokonaisuudessaan, ei Asiakkaalla ole oikeutta käyttää Palvelua.

Asiakkaan ja Yrityksen välillä sovelletaan aina kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja, jotka ovat julkisesti nähtävissä evgenisuokas.com -sivustolla. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden koska tahansa muuttaa näitä ehtoja. 

 

1. Palvelujen sisältö

Palvelut sisältävät Palveluntarjoajan kulloinkin tarjoamia palveluja, aineistoa sekä osallistumismahdollisuuden valmennuksiin. Palvelut saattavat myös sisältää kolmansien osapuolien mainoksia, myynnin edistämistoimintaa ja muuta informaatiota. Palveluntarjoaja ei vastaa kolmansien osapuolien tuotteiden, palveluiden ja informaation oikeellisuudesta tai niitä koskevien sopimusten velvoitteiden täyttämisestä.

Palveluntarjoajalla on oikeus milloin tahansa ilman ennakkovaroitusta muuttaa, vaihtaa tai poistaa osia Palveluista.

 

2. Palvelun käyttö

Palvelun käyttö edellyttää yhteensopivia päälaitteita, ohjelmistoja, selaintukea ja internet-yhteyttä. Nämä vaatimukset voivat muuttua Palvelujen käytön aikana.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palveluita vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Et saa paljastaa Käyttäjätunnusta kolmannelle osapuolelle etkä antaa kolmannelle osapuolelle oikeuttaa käyttää sitä. Palveluntarjoaja ei vastaa Käyttäjätunnuksesi sopimattomasta tai laittomasta käytöstä. Mikäli Käyttäjätunnus paljastuu, arvataan, murretaan tai se joutuu ohjelmistovirheen kohteeksi, kaikki Käyttäjätunnustasi käyttämällä tehdyt toimet katsotaan sinun tekemiksesi. Mikäli Käyttäjätunnuksesi luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee sinun ilmoittaa tästä välittömästi Palveluntarjoajalle. Palveluntarjoaja voi tällöin oman harkintansa mukaisesti sulkea Käyttäjätunnuksen sen väärinkäytön estämiseksi.

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias käyttääksesi Palveluita. Kaikkien alaikäisten tai muutoin vajaavaltaisten tulee käydä nämä Käyttöehdot läpi vanhempiensa/huoltajiensa tai edunvalvojansa kanssa sekä saada hyväksyntä näille Käyttöehdoille ennen Palveluiden käyttämistä.

 

3. Jäsen- ja markkinointiviestintä

Palveluntarjoaja käyttää jäsen- ja markkinointiviestinnässään kolmannen osapuolen tarjoamaa, laajalti käytettyä ja luotettua viestintäalustaa (Kajabia). Alusta lähettää viestit sähköpostiosoitteeseen, jonka käyttäjjä on tallettanut käyttäjäprofiilitietoihinsa. Käyttäjä vastaa siitä, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein ja että osoite on voimassaoleva.

Eri sähköpostipalveluntarjoajilla (esim. Gmail, Outlook) on erilaisia ja eritasoisia sähköpostin suodatus- ja suojausmekanismeja. Palveluntarjoaja ei siksi voi taata, että Palveluntarjoajan lähettämä viestintä automaattisesti tavoittaa kaikki tarkoitetut vastaanottajat. Mikäli viestintä ei tavoita sinua, tarkista, että profiiliisi talletettu sähköpostiosoite on oikein ja lisää tiimin sähköpostiosoite ([email protected]) sallittujen lähettäjien listalle ja omaan osoitekirjaasi sähköpostiohjelmassasi. Tarkista myös roskapostikansiosi: mikäli tiimin lähettämät viestit löytyvät roskapostista, sinun tulee merkitä viestit asiallisiksi (not spam / ei roskapostia) ja sallia viestintä tiimin sähköpostiosoitteesta, jotta viestit jatkossa saapuisivat pääpostilaatikkoosi.

 

4. Henkilötietojen käsittely

Palveluntarjoaja käsitteleen Palveluun rekisteröitymisen yhteydessä antamiasi sekä sinusta Palvelujen käytön aikana kerättäviä henkilötietoja erillisen Rekisteri- ja tietosuojaselosteensa mukaisesti.

 

5. Käyttäjien tuottama sisältö

Tuottamalla mitä tahansa sisältöä kuten esimerkiksi tekstiä, kuvia tai videoita Palveluun, sitoudut antamaan Palveluntarjoajalle täyden, korvauksettoman ja peruuttamattoman oikeuden käyttää tällaista sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen millä tahansa tavalla.

Lisäksi vakuutat, että kaikki Palveluun kulloinkin tuottamasi sisältö on oman alkuperäisen työsi tulosta eikä se riko mitään soveltuvaa lakia tai kolmannen oikeutta ja että sinulla on oikeus antaa Palveluntarjoajalle oikeus sisällön käyttämiseen yllä kuvatulla tavalla.

Palveluntarjoajalla on oikeus poistaa asiattomat sisällöt. Toistuva asiaton kirjoittelu ja/tai loukkaavan, lainvastaisen tai muun vastaavan materiaalin levittäminen voi johtaa sivuston tai sen osien käytön rajoittamiseen tai käyttöoikeuden päättämiseen.

 

6. Immateriaalioikeudet

Kaikki oikeudet, mukaan lukien kaikki immateriaalioikeudet Palveluihin kuuluvat Palveluntarjoajalle. Et saa kopioida, muokata, muunneella, luovuttaa, levittää tai millään muullakaan tavalla käyttää hyväksesi immateriaalioikeuksien alaista Palvelimessa ja/tai Palvelussa saatavilla olevaa materiaalia. Kaikki tavaramerkit, tuotemerkit ja toiminimet ovat haltijoidensa omaisuutta ja niiden luvaton käyttö on kielletty.

 

7. Vastuunrajoitus

Sinun ja Palveluntarjoajan välillä sovitaan täten nimenomaisesti, että käytät Palveluita täysin omalla vastuullasi. Sinä yksin vastaat kaikesta tietokoneellesi tai ohjelmistollesi Palveluiden käytöstä aiheutuneista vahingoista.

Palveluntarjoaja pyrkii siihen, että Palvelut ovat käytössäsi ilman pitkiä keskeytyksiä, mutta Palveluntarjoaja ei vastaa Palveluissa mahdollisesti ilmenevistä virheistä tai käyttökatkoista.

Palvelut ovat saatavillasi sellaisena kuin ne ovat. Palveluntarjoaja varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, muokata ja evätä pääsyn Palveluihin, mukaan luettuna oikeuden sulkea Palvelut miten pitkäksi aikaa tahansa, ilman minkäänlaista vastuuta sinua kohtaan. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa siitä, että Palvelut tai mikään Palveluissa esitetty tai saatavilla oleva tieto olisi paikkansapitävää tai muuten luotettavaa.

Soveltuvan lain sallimissa rajoissa Palveluntarjoaja ei ole vastuussa mistään välittömistä, välillisistä tai epäsuorista vahingoista.

Palvelussa olevia tietoja ei ole tarkoitettu käytettäväksi korvaamaan terveydenhuollon ammattilaisen suorittamaa lääketiteellisestä terveydentilan arviointia. Palveluntarjoaja ei vastaa mistään terveyteesi liittyvistä ongelmista ja haitoista, jotka aiheutuvat Palveluiden motivoimista tai siihen liittyvistä liikuntasuorituksista tai muista harjoitteista, ruokavaliosta tai muista elämäntavan muutoksista.

 

8. Näiden Käyttöehtojen muuttaminen

Palveluntarjoaja varaa oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja oman harkintansa mukaisesti, minkä johdosta sitoudut säännöllisesti tarkistamaan näiden käyttöehtojen sisällön. Jatkamalla Palvelujen käyttöä sinun katsotaan hyväksyneen päivitetyt käyttöehdot. Mikäli et hyväksy päivitettyjä käyttöehtoja, sinun tulee lopettaa Palvelujen käyttö välittömästi.

 

9. Sovellettava laki ja riidanratkaisu

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

Palveluntarjoajan ja Palvelun käyttäjän välille syntyvään sopimukseen tai näihin Käyttöehtoihin liittyvät riitaisuudet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti osapuolten välisissä neuvotteluissa. Jos yhteiseen ratkaisuun ei päästä, erimielisyys ratkaistaan lopullisesti Helsingin käräjäoikeudessa.

 

10. Yhteydenotot

Jos sinulla on näihin Käyttöehtoihiin tai Palveluihin liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä [email protected]